Navigatie

Huisje van Katoen, Yvonne van Drunen, gevestigd aan Nieuweweg 90, 1531 AH Wormer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Inhoud

  1. Contactgegevens
  2. Persoonsgegevens die Huisje van Katoen verwerkt
  3. Met welk doel en op basis van welke grondslag Huisje van Katoen persoonsgegevens verwerkt
  4. Geautomatiseerde besluitvorming
  5. Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard
  6. Delen van persoonsgegevens met derden
  7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die Huisje van Katoen gebruikt
  8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
  9. Hoe Huisje van Katoen persoonsgegevens beveiligd

1. Contactgegevens

Yvonne van Drunen
https://www.huisjevankatoen.nl
Nieuweweg 90
1531 AH Wormer
0618846503
info@huisjevankatoen.nl

2. Persoonsgegevens die Huisje van Katoen verwerkt

Huisje van Katoen verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van haar  diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan haar verstrekt middels het plaatsen van een bestelling. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die Huisje van Katoen verwerkt:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer (eventueel)
- E-mailadres

3. Met welk doel en op basis van welke grondslag Huisje van Katoen persoonsgegevens verwerkt

Huisje van Katoen verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw bestelling;
- Verzenden van een  nieuwsbrief en/of reclamefolder (voor de toekomst);
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om een bestelling uit te kunnen voeren;
- Je te informeren over wijzigingen van diensten en producten;
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;
- Om bestellingen bij je af te leveren;
- Huisje van Katoen analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

- Huisje van Katoen volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee zij haar producten en diensten afstemt op jouw behoefte.

- Huisje van Katoen verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht is, zoals gegevens die zij nodig heeft voor onze belastingaangifte.

4. Geautomatiseerde besluitvorming

Huisje van Katoen neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Huisje van Katoen) tussen zit.

Huisje van Katoen gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Naam Systeem:Wat is het:Wat gebeurt er?Belangen en verwachte gevolgen

Google Analytics

Google Analytics is bedoeld om bedrijven te helpen hun dienstverlening te verbeteren door bezoekers en internetgedrag op een website te analyseren en te categoriseren.

Google Analytics regelt de statistieken van Huisje van Katoen. Zo heeft Huisje van Katoen overzicht over koopgedrag, bezoekersaantallen en dergelijke.

Huisje van Katoen gebruikt deze tool alleen om de dienstverlening en de verkoop te verbeteren in jouw voordeel. Hierbij heeft Huisje van Katoen het delen van informatie uitgezet, een verwerkingsovereenkomst afgesloten met Google en hiermee voldoet aan de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.

Mijn Webwinkel

MijnWebwinkel is het websiteplatform van Huisje van Katoen en handelt als de hoofdbasis van alle geautomatiseerde systemen. Huisje van Katoen heeft hiervoor alle opgenoemde systemen gekoppeld aan het MijnWebwinkel platform zodat de verwerking van persoonsgegevens soepeler verloopt

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Deze koppeling zorgt ervoor dat jouw geplaatste order sneller verwerkt wordt en dat je op een efficiënte manier je product toegestuurd krijgt.

Mollie

Mollie B.V. is een betalingsplatform voor betalingen vanuit de website van Huisje van Katoen. Denk hierbij aan iDeal.

Als jij een order hebt geplaatst en je wilt betalen, mag je kiezen tussen bepaalde betalingsmogelijkheden. Mollie laat je dan een venster zien zoals je gewend bent om te kunnen betalen met bijvoorbeeld iDeal. Wanneer de betaling is voltooid, krijg je hiervan een notificatie van het MijnWebwinkel platform(Huisje van Katoen). Binnen enkele seconden worden deze gegevens verwerkt als betaald en kan de verwerking van de geplaatste order beginnen.

Mollie en alle aangesloten transactiebedrijven zijn beveiligd en dat is duidelijk geworden in hun privacywetgeving. Hiervoor moeten wij je doorsturen naar www.mollie.com

Deze koppeling maakt gebruik van een beveilgde link en hierdoor zullen jouw gegevens niet buiten deze beveiligde link komen.

PayPal

PayPal is een online bankrekening die je kan openen om o.a. buitenlandse betalingen te doen.

PayPal bied je de optie om met je online bankrekening(die gelinkt is met je eigen bankrekening) te je aankoop te betalen. Hierbij neemt het  platform van Huisej van Katoen jouw gegevens over voor de verwerking van je order.

PayPal biedt jouw deze betaalmethode in een beveiligde link net als Mollie. Als dit geen beveiligde link is, annuleer je aankoop direct en neem gelijk contact met Huisje van Katoen of PayPal op. Jouw gegevens zijn veilig in deze betaallink en het zal nooit buiten de link terechtkomen.

MyParcel

MyParcel is een dochterbedrijf van PostNL. Zij zijn verantwoordelijk voor het verzenden van jouw aankoop. Als jouw betaling is verwerkt, dan wordt jouw aankoop in orde gemaakt en naar het dichtstbijzijnde Myparcel afleverpunt afgegeven.

MyParcel heeft jouw gegevens nodig voor het verzenden van jouw aankoop. De gegevens die ze overnemen zijn de adres en aanvullende gegevens die jij hebt opgegeven. Dit is ten alle tijden te veranderen mocht je per ongeluk een verkeerde adres hebt ingevuld. Jouw gegevens komen in het Huisje van Katoen bedrijfsplatform van MyParcel en zo worden jouw gegevens verwerkt. Omdat MijnWebwinkel en MyParcel gekoppeld zijn worden labels en verzendingen automatisch doorgestuurd naar de platformen. Zo is het voor Huisje van Katoen makkelijker om jouw label te printen en je verzending zo goed mogelijk te laten verlopen.

Met PostNL kan je met een track-and-trace code jouw zending volgen. Jij kan er voor zorgen dat alleen jij deze zending kan inzien. Als jij deze code deelt, dan kunnen eventuele gevolgen voor jou komen en niet voor Huisje van Katoen of MyParcel.

Facebook

Facebook is een online social media website wat jou vele opties bied om verbonden te zijn met cyberspace en iedereen met een profiel en/of pagina.

Huisje van Katoen gebruikt een bedrijfspagina op Facebook voor commerciële doeleinden. Deze bedrijfspagina wordt  beheerd door: Yvonne van Drunen. De gegevens die er worden gebruikt zijn jouw opgegeven gegevens vanuit jezelf of met toestemming van je Facebook profiel.

Huisje van Katoen gebruikt voor bijvoorbeeld winacties gegevens om met je in contact te komen zodra je hebt gewonnen. Dit gebeurt alleen met jouw toestemming. Voor elke winactie worden er voorwaarden gemaakt. Jij dient deze te accepteren voor jouw veiligheid als je mee wilt doen. Posts die gemaakt worden op Facebook, zijn door Yvonne van Drunen geplaatst. Los van andere volgers heeft niemand toegang tot jouw gegevens als je toestemming geeft dat wij ze mogen gebruiken.

Instagram

Instagram is een social media website die voornamelijk foto’s en video’s gebruikt om te laten zien aan volgers en/of de rest van de wereld door middel van profielen. Instagram is een onderdeel van Facebook en is ook gelinkt voor posts aan Facebook.

Instagram wordt net zoals Facebook gebruikt voor commerciële doeleinden. Dit doen wij doormiddel van advertenties en posts. Hierbij gelden dezelfde voorwaarden als bij Facebook m.b.t. profielen.

Wat voor Facebook geldt, geldt ook voor Instagram. In dit geval heeft alleen Yvonne van Drunen toegang tot het account van Huisje van Katoen.

Vero

Vero is een nieuw social media platform die schillende opties bied om posts te plaatsen in een uiterlijke vorm als Instagram

Vero wordt nu voornamelijk gebruikt voor posts en niet om te reageren op directe berichten voor gegevens verstrekking. Dit doen zij niet omdat wij nog niet zeker zijn over de veiligheid. Daarom stelt Huisje van Katoen ook voor om via de bekende wegen berichten te sturen zoals Facebook, Instagram en E-mail.

Aangezien Huisje van Katoen niet weet hoe Vero zijn beveiliging heeft omdat het een nieuwe social media platform is, reageert Huisje van Katoen ook niet op verstuurde gegevens via deze weg. Mocht Huisje van Katoen  deze berichten zien, worden zij gelijk verwijdert om jouw gegevens te beschermen.

Je kan wel reageren op de gemaakte posts.

Pinterest

Pinterest is meer een zoekmachine dan social media. Een zoekmachine met foto’s en plaatjes om allerlei creatieve ideeën te ontdekken die je ook nog eens heel makkelijk opslaat in verschillende mappen. Iedere interesse geef je een eigen map. Sla bijvoorbeeld afbeeldingen van recepten op in de map recepten en afbeeldingen van interieurideeën bij interieur. Zo vind je alles wat je opgeslagen hebt heel eenvoudig terug.

Huisje van Katoen gebruikt een bedrijfspagina op Pinterest voor commerciële doeleinden. Deze bedrijfspagina wordt  beheerd door: Yvonne van Drunen. Wat voor Facebook en Instagram geldt, geldt ook voor Pinterest. In dit geval heeft alleen Yvonne van Drunen toegang tot het account van Huisje van Katoen.
Youtube

Youtube is een social media platform waar je doormiddel van video’s posts kan maken.

Huisje van Katoen gebruikt Youtube ook voor commerciële doeleinden. Dit doet zij in vorm van video’s. Huisje van Katoen gebruikt in deze video’s geen gegevens van andere en ook niet in de beschrijvingen. Dit gebruikt zij alleen om reclame te maken.

Huisje van Katoen zal nooit jouw verstuurde gegevens via deze weg gebruiken. Ook niet als je zegt dat het mag. Dit doet zij omdat zij het geen goede weg vindt om haar direct te berichten. Dit kan wel via de bekende wegen. Je kan wel reageren op de gemaakte posts.

5. Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard

Huisje van Katoen bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën van persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Zodat wij gelijk jouw gegevens kunnen vinden mocht je bijvoorbeeld willen retourneren.
  • Contactgegevens > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Zodat wij gelijk jouw gegevens kunnen vinden mocht je bijvoorbeeld willen retourneren.
  • Adres > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Dezelfde reden die wordt gegeven voor de bovengenoemde categorieën.
  • Betaalgegevens > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Voor de betalingsverkeer en retourzendingen.

Deze gegevens worden ook zo lang bewaard vanwege Belastingdienst.

6. Delen van persoonsgegevens met derden

Huisje van Katoen deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Huisje van Katoen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Huisje van Katoen jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

 

CategorieNaamDoelWelke gegevens
  • Persoonsgegevens
  • Contactgegevens
  • Adres
  • betaalgegevens
Mijn WebwinkelVerwerken van orders

Naam, email, telefoonnummer, straat, postcode, huisnummer, plaats, land, IBAN nummer

  • betaalgegevens
  • persoonsgegevens
  • adres
MollieVerwerken van betaling

IBAN nummer, bic nummer, naam, adres, betaald bedrag

  • adresgegevens
  • contactgegevens
MyParcelVerwerken van aankoop doormiddel van verzending

Naam, adres, postcode, huisnummer, plaats, land

  • Persoonsgegevens
  • Contactgegevens
  • Adres
  • betaalgegevens
PaypalVerwerken van betaling

Naam, PayPal rekeningnummer, betaald bedrag

7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die Huisje van Katoen gebruikt

Huisje van Katoen gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Huisje van Katoen gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Huisje van Katoen en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@huisjevankatoen.nl . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Huisje van Katoen wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

9. Hoe Huisje van Katoen persoonsgegevens beveiligd

Huisje van Katoen neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op info@huisjevankatoen.nl

 

Verzenden en betalen

  Gratis verzenden v.a.              € 50,00                                          (binnen Nederland)
   Snelle verzending
   Veilig betalen

Waarom Huisje van Katoen?

   Inspirerend
  Geluksgarantie
  Gratis haakpatronen
  Veilig winkelen
  Veilig betalen

Vragen en of opmerkingen

Gastenboek

  • 14-05-2018 - Hallo. Ik heb de kroonluchter gahaakkt mooi duidelijk patroon .......maar...  lees meer
  • 13-05-2018 - Heb op de knit en knot beurs, het pakket van...  lees meer
  • 06-05-2018 - Mijn huisje van katoen garen vanmiddag aangekomen in Noorwegen. Met...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2018 Huisje van Katoen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.