Kussen Isabell

Vorige Artikel 3 van 15 Volgende

Gehaakt kussen Isabell

Haaknaald 10 en 8
Hoeveelheid katoen ; 2 bollen (van 200 meter )  waarvan je totaal ca 650 gram gaat gebruiken
Doorsnee ; 50/50 cm
(het garen is hier te bestellen)
Sinds kort zijn er meerdere maten gekomen je kunt dus ook kiezen om 1 bol van 200 meter en 1 bol van 140 meter. (daar zijn nog niet alle kleuren van)

Voor dit kussen heb ik de Golfjessteek gebruikt. klik hier voor een filmpje met uitleg over deze leuke steek.

Voor de voorkant van het kussen haakte ik een lap met deze golfjes steek, een hele leuk en makkelijke steek. De zijkanten blijven mooi recht en het is tomeloos haken. In totaal had ik 13 golfjes en 13 toeren. Ik heb haaknaald 10 gebruikt om op te zetten en ben verder gegaan met haaknaald 8. (in dit geval zet je 41 losse op)

Voor de achterkant van het kussen heb ik alleen maar stokjes gehaakt. Ook hier weer opzetten met haaknaald 10 en verder haken met haaknaald 8. Ik heb 32 stokjes gehaakt en 20 toeren. Toen waren mijn lappen evengroot.

Ik heb de lappen hakend aan elkaar gemaakt en ben boven op begonnen, niet in een hoek. Waar je begint en straks eindigt komt een label overheen zodat je hier niets van ziet.

 

Met veel plezier geef ik dit patroon gratis weg. Je mag het gebruiken, het eindproduct mag je weggeven, verkopen. Wat je wilt.  Wat ik niet tof zou vinden als je het patroon gaat vermenigvuldigen zonder te linken naar mijn webwinkel.  Wil je het op Facebook, instagram, pinterst oid plaatsen, svp dan een link naar mijn webwinkel.

En heb je wat gemaakt dan zou ik het heel erg op prijs stellen als je een foto plaatst op bv instagram je mij tagt. #huisjevankatoen.

Als je vragen en/of opmerkingen hebt over dit patroon stuur me dan even een mailtje info@huisjevankatoen.nl

 

heel veel haakplezier gewenst.

Yvonne xxx

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2021 Huisje van Katoen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel